SW ...asfalt wave

Nejkratší pojezd na lajnech v historii

Nejdříve vysvětlení proč nic nevidíte. Vyfocenou tuto frašku samozřejmě mám, ale poslal jsem jí coby pohled Mathewovi aby měl taky nějakou radost ze života. Pokud mi chce někdo připomenout že existuje věc zvaná negativ, tak má pravdu - okamžitě ho beru a běžím do labu! Fotka bude časem.


Hvězda SnowWave, diktátor Matthews, také kdysi poprvé přičichl k in-lajnům. Bylo to v Opavě někdy v polovině července 1998 kdy se konal festival "Dobře vychlazená hlína". Já s Charlesem jsme šli zalajnit a Matthew, že si to jako zkusí. Půjčil jsem mu tedy svoje Fattyny. Matthew se do nich obul a nutno mu přiznat, že se na ně nepostavil vůbec špatně - když si vzpomínám na svoje začátky, tak dá se říct exceloval. Leč poté co se rozjel a tak během 5m dosáhl rychlosti splašeného hlemýždě, při pokusu o zatáčku se složil k zemi.
Měl jsem z toho švandu a běžel jsem si pro foťák, že to budu dokumentovat. Matthew nijak moje veselí nesdílel a nějak se divně šklebil. Ačkoli ten pád vypadal nevinněji než zakopnutí batolete na pohovce, Matthew se odplazil ke kraji cesty bolestně se drže za nožičku. Až po chvíli jsem pochopil, že si nědělá srandu, a že si fakt něco proved. Jak se mu to povedlo, je mi dodnes velikou záhadou, rozhodně si však zasloužil zápis do knihy moravských NEJ, kterážto vychází v časopise Trnky Brnky. Jeho psychické rozpoložení po výkonu dokumentuje následující vysoce depresivní báseň kterou mi na pokračování posílal mailem:

		Sadra je tvrda,
		sadra to jisti.
		Snih jeste nepada,
		ale lita listi.

		Pozdrav mi Hada
		a taky Annie.
		Sere mne bracha,
		snad se to zmeni.

		Skrze sadry zdrzeni,
		omluvy pro mne neni.
		Lezim si doma sam,
		nikym nepostradan.

		Zdravi te od nas OZZi,
		strasne ho to mrzi,
		zes' tu byl chvilku,
		ted ma z toho debku.


(Annie souluje)