SW ...z daSilvina deníčku

M.I.Xova poslední jízda



Sebevrah: M.I.X
Foto: Had
T R I K: Bomba čenichovka
Praděd 1998


(Had neumí ani chodit)

Poslední jízdy by vůbec neměly existovat. To se totiž člověk vždycky totálně zrube. Nejinak tomu bylo i 2. ledna 1998, kdy jsme z Hadem naposledy odcházeli z terénů na svazích Praděda.

Po cestě je takový most, který má vylomené zábradlí ... to je výzva!

"Je to poslední jízda - dám to!" říkal jsem si sebevědomě. On to není problém, když je pod mostem závěj prašanu, ale ta tam nebyla. Obhlédnul jsem terén a s částí srdce v kalhotech se vydal do svahu. Přesně jsem si zapamatoval místo kde musím z mostu splachtit, protože pro dopad byl vymezen pouze úzký pruh. Z obou stran ho ohraničovaly 2 keře.

Nebudu to natahovat. Najel jsem, letěl jsem ... obojí tak nějak jinak než jsem si představoval. Těsně před dopadem jsem dostal pěstí do tlamy a skončil pod nedalekým stromem. Proletěl jsem se totiž trošku vedle a dopadl přímo do pravého z keřů. Vlastnozubně jsem překousnul větev zvící tloušťky násady menší motyky.

Chvíli jsem se probíral pak jsem vylezl na most a šel s Hadem na kulečník. Rozsek jsem si ret, měl jsem ho opuchlý a Annie mě po návratu odmítla přivítat s tím že mě políbí až poté, co si vyndám z tlamy ten meloun.

Poslední jízdy bych zrušil!!!!