SW ... koniny a kraviny

Riders: Had a M.I.X
Fotograf: ...Zark ví
Trik: sedan
Vysoké nad Jizerou 1998


(Náměstí Santa Cruz)

Zadek coby zátěž

Zadek je snad nejproblematičtější tělní orgán. O tom by mohli sáhodlouze vyprávět začátečníci na prkně. On nejenže pekelně bolí když se na něj spadne, ale jsou s ním i jiné problémy. Mě třeba přijde, že děvčata se dělí na dvě skupiny z nichž ta jedna má mindrák z toho, že ho má velkej zatímco zbytek má komplex z přesného opaku.

Ze zadnicí jsou i další trable .... například je šeredně líná a velice ráda se vozí v dopravních prostředcích, především v autě. Tak to dopadlo i když jsme jeli do Sklenařic. Sněžilo, silnice nebyla protažená, ale přece se chudák Had nepotáhne celý kilometr k chalupě!!!!!

A tak se muselo sjet až dolů. Přes víkend se tím nikdo moc nezabýval a až v pondělí se přišlo na to, že nasněžilo ještě víc, upluhováno není a vyjeti se asi nedá. ... nakonec se sice dalo, ale museli jsme sehnat řetězy a já s hadem jsme jeli v kufru abychom zatěžovali zadní nápravu zabraňujíce hrabání. Zadky to nakonec odnesly, ale vsadím se, že si z toho žádné poučení nevzaly. Oni jsou totiž nejen líné, ale taky blbaté.....