SW ...mailbox

Push in koza

Do mailboxu SnowWave se dostala od jistého příznivce naprosto úžasná fotka - jde o naprostou trikovou raritu, protože se jedná o trik "push in koza" který se jen tak nevidí ačkoli byl zvolen (jak praví článek v časopisu Board) trikem roku 1996!

Trik roku byl (dle tiskové zprávy) zvolen tak, že se sešla mezinárodní komise diktátorů, kteří několik dní v kuse kalili a když pak při hlavním vyhlašování předseda komise padl společensky znaven pod stůl, připlazil se k osudí český delegát a podstrčil coby vítěze svůj vlastní trik: PUSH IN KOZA.

Já osobně jsem ho nikdy neviděl a nedoufal jsem v to, že se mi to někdy poštěstí. Touto cestou bych velice rád poděkoval autorovi za zaslání fotky, protože na tento unikát může být patřičně hrdý.

Trik Push In Koza spočívá v tom, že se vezme skočka přesně takových rozměrů jako je na obrázku, nuten je pořádný odraz a v jeho nejvyšší fázi je špička boardu přitažena k tělu, chycena a narvána do ko...(ehm - do ňadra). Pokud se to podaří vrátit - vznikne trik roku 1996.


Pastevec: Honza
Foto: Iva
T R I K: Push In Koza
...patrně 1998