SW ...mailbox/začátky
Kterak se plaňkař Mellow "lidskou bytostí" stal
(krvavý horror obohacený happyendem)
Napsal a poslal: Mellow

Část první - historické souvislosti

...dovolim si tvrdit, ze jsi me prostrednictvim SW ziskal pro prkno. :) Byl jsem na prelomu ledna a unora s firmou na skoleni v Italii - 4 dny lyzovani ... prvni dva dny jsem na prkno (pujcene od moji holky) nenasel odvahu - preci jen to melo byt poprve a v predtuse mozneho zraneni jsem si chtel Italie trochu uzit a jezdil jsem na lyzich. Zraneni prislo, ale na lyzich ...

Část druhá - dějinný zvrat

...zajel jsem do hlubokeho snehu, vypla mi lyze ... uz jsem hledal misto v prasanku, kde si ustelu a najednou ... PRRRD ... a koupil jsem to lyzi do hlavy. Vysledek: krve jak z vola, rozseknute oboci, nastesti be otresu pilin, bryle na drt, strastiplna cesta k doktorovi, siti, tetanus, 190.000 lir (cca 4.000 Kc:), efektni naplasti, obvazy, sitovana cepicka :))) Prikladam foto ... klidne ho pouzij. :)))

Část třetí - procitnutí

Za hodinu od padu uz jsem zase jezdil, ale uvedomil jsem si, ze me to vlastne nebavi a ze ten uraz vezmu jako bod zlomu. Koncim s lyzema, nastava cas prkna.

Část čtvrtá - trpké začátky

Zbyle dva dny uz jsem tedy venoval jen prknu. Stal jsem na tom uplne poprve a prvn dotyky byly hodne zajimave. Behem 1 km dlouheho sjezdu od penzionu k vleku, ktery mi trval asi 30 minut, jsem sedel asi 100 na zemi a z toho asi v 99 pripadej si rikal, ze to neni mozny, ze na to kaslu a ze to hrozne boli. :)))

Nejak jsem se tedy dostal k vleku (mala sjezdovka - ted ji vidim jako idealni pro uceni fosnariny). Byli tam plankari a ja si rek', ze preci nemuzu porad padat - tak jsem nepadal. Hele, vzdyt vono to jde! :)))

Část pátá - inkarnace

Takze jsem dva dny spokojene a klidne pojizdel a nepoletoval. Zjistil jsem, ze se na tom da udrzet a padat jen omezene ... nepodnikal jsem zadne zbesile pojezdy, ale jen tak se s tim seznamoval ... :)))

Část pátá - happyend

Proste je rozhodnuto - pristi sezonu kupuju PRKNO! :)))

Diktátor: Mellow
Foto: po pachateli se pátrá
T R I K Y: Rozbitá šiška, bojový postoj