SW ... osoby a obsazení

Diktátor: BlueMAX
Foto: MIX
SnowWave WinterCamp

BlueMAX

občanským jménem Martina (to aby nedošlo k záměně pohlaví :) se do análů SnowWave zapsala nehoráznou rychlostí jakou se naučila na prkně jezdit, jakož i prudkostí obratu, který vykonala od zapřísáhlé plaňkařky :-( k fanatické boarderce :-).
Její fotka, kterou přede mnou zapřísahala (podobně jako třeba Mara - he,he) je z cyklu takzvaných "Cores", konkrétně druhá v pořadí po tzv. HadCore. Originál HadCore má bohužel Matthews a tak není k dispozici v elekrtonické podobě.

Přezdívku BlueMAX si vysloužila v principu po velmi těžkém boji a tato se odvíjí především od charakteristického zbarvení jejích dolních končetin, které mají, řekněme si to na rovinu, spíše barvu karibské modři než tělové hnědo-žluté. Původ tohoto odstínu je nutno hledat především v drsné jízdě na všem, co se jí dostane do ruky a z toho následně vznikajících potlučenin. Navíc si nechala nakrátko ostříhat vlasy čímž se vizáží (dle slov RoZ) přiblížila Sharon Stone se kterou soupeří, o hlavní roli Šmoulinky v hrané verzi oblíbeného seriálu. Konkurz je tak patrně jednoznačnou záležitostí, neboť v jejím případě produkce ušetří desítky tisíc USD za líčidla modré barvy (za nevelké radosti studia Max Factor).