SW ... osoby a obsazení
In-liner: Matthew
Foto: M.I.X
Ostravské sídliště Fifejdy :-) 1998



(jezdec Had)

Matthew

In-lajner na fotce je Matthew. Pokud byste se domnívali, že nejezdí na SNB a proto ho sem musím dát na bruslích, tak děláte největší omyl svého života. Pravdou naopak jest, že tento člověk to (na rozdíl od zbytku SnowWave která se v čele s Bakem pinoží po světě a myslí jak nediktuje) fakt někam dotáh. Jezdí český pohár a ačkoli je sponzorován velice mizerně a jak tréningy tak závody si táhne ze svýho drží se v první dvacítce což je věc naprosto nevídaná.
Přiznám se (M.I.X), že když mi poprvé psal a já s lehkým zděšením omrknul výsledkovou listinu ACS nechápal jsem, že se takovýhle diktátor má vůbec chuť s takovými pachtily, jako je SnowWave, bavit.
Leč stalo se a je tomu jenom dobře. Matthew totiž patří mezi těch supermálo SNB borců kterým to nevlezlo na mozek je zůstal klidovým pohodu vzbuzujícím človíčkem, kterým asi byl ještě než k prknu poprvé přičichl.
Ale teď už dost chvály, je třeba ho taky trošku poplísnit. Abych pravdu řekl, někdy mi pěkně leze na nervy a to skrzeva Annie. Když jsme totiž u něj týden během Air&Water-Ostrava bydleli, naprosto uhranul Annie tím, že (zdánlivě) zcela dobrovolně umýval nádobí a konal jiné domácí práce, ke kterým jsem tak nějak už od narození indisponován. Od té doby vždydky když od Annie slyším:
"Podívej se na ten bordel, co tady máš. No? ...VZPOMEŇ SI NA MATTHEWA!!!"
posílám ho v duchu do horoucích pekel.