SW ... jen pro otrlejší

Segra vs. matka vs. rum

Stalo se, a nutno podotknouti, že se to stává i ve slušných rodinách ... když jsme konali akci "3day3ride", že přes uličku v autobuse seděla vedle mě s Marou lepá vnadná děva. Přiznám se, že jsem si jí moc nevšímal, protože jsem po celodenním pojezdu byl rád, že mé tělo běží alespoň na tři válce. Navíc se pořád jenom starala o příšerně neposedný dítě, co sedělo vedle ní, k našim geniálním fórům, kterým se museli smát i v protisměru na dálnici byla naprosto imunní a tak jsem jí ignoroval. Ale Mara do mě pořád šťouchal a kdesi a cosi až jsem se teda donutil pořádně zaostřit. Leč v tom okamžiku, jsem musel jet tak maximálně na 2 válce, protože jsem prones:
"Mara!, ty trotle, vždyť je to matka od toho malýho a ty si tady děláš nějaký chutě."
...a nic, byl klid. Až když jsme vystupovali, tak se Mara zase ozval:
"Hele ty si fakt myslíš ..... ty, to neni možnýýýýý!" (on je Ostravák, takže řek "...to neni možne!", ale to je fuk)
"Ale to víš, že jo ... pro voči nevidíš" děl jsem.
"Fakt, to ne. To bych asi neustál."
"Sázka ??" (kritický to okamžik)
"Sázka! Vo co?"
"Vo flašku ?"
"Vo flašku!" (plesk, dojednáno)
"Ale čeho? Ne abys po mě chtěl Ballantinku!"
"To ne. Vo flašku rumu!"
"O.K. Lahev rumu!"
Nevim, co jsem to zase blbnul, ale je to už podruhý, co jsem se takhle s někým z Wave vsadil (a předem předesílám - podruhý to projel). Potom, co jsem tu dívčinu viděl v u večeře plném světle a s trošku nastartovanějším organismem jsem musel uznat, že na matku by byla opravdu docela mladá (a dost "zachovalá" :-). Taky nevypadala na to, že by byla takovej stupid a měla dítě v 16ti. Ale v té chvíli už jsem se spíš krutě bavil nad Marovými těžkými rozpaky, protože on se jí samozřejmě musel na celou tu věc optat. Ta lahev mi stála už jen za tu estrádu ho při tom vidět. Takticky jí pronásledoval po jídelně a úskočně se jí odchytil přede dveřmi. Já však nezaváhal a doběhl v zápětí, abych si tu srandu nenechal ujít. Mara něco blekotal a holčina na něj vytřeštěně civěla a naprosto nechápala co po ní chce. Asi po minutě z něj konečně vypadlo:
"My bysme se vás slečno tady s kamarádem (snažil se to hodit na mě, pacholek) chtěli zeptat, jestli tohle dítě je váš bratr nebo váš syn...."
Chvíli hlubokého, nechápavého ticha nakonec prořízla naprosto dokonalá odpověď:
"To je moje ségra!"
V tom okamžiku jsem lehnul smíchy zatímco Mara se ze sebe snažil ještě něco soukat. Bohužel mi právě začal zvonit foun a nedal se odbýt, takže jsem o druhou polovinu šarády přišel ale byla to bomba. Pak se jí ještě za to omlouval druhej den, ale ona byla i tak družná jak rampouch. Já mu říkal, že musela vidět, že je to recese, jestli ne tak nerozumí vtipu .... a nejí maso! Z toho mimochodem málem vznikla další sázka: kdo se jí zeptá, jestli baští maso. Nakonec jsem nechtěl Maru finančně ničit a tak jsem se druhý den zeptal jen tak. Slečna odpověděla, že maso jí a tvářila se při tom jako právě restartovaný cyborg.

To by však byl jenom chabý závěr ... večer se zašlo do krčmy, koupila se lahev rumu, poslední lahev Coly, která snad v celém Rožmberku byla a mocně se diktovalo. Navíc byla neděle a putyka pořádala velmi svéráznou diskotéku. Vypadalo to asi jako naprosto vymetený sál, kde hrál DJ (a teď pozor!) z JEDNOHO CD přehrávače střídavě metal a diskofilie typu Scooter. Přišli jsme, už ve značně vylepšené náladě přilákáni hlukem, a po jedné "písni" požádali o něco na přání. Výběr činil 10 kompaktů, které s sebou DJ přinesl z čehož polovina byly BravoHits a ČágoBelo ale i tak se nám povedlo hrát nějakou hodinu a půl hrát velice kvalitně. Nakonec to totiž dopadalo tak, že jsme vždycky nadiktovali 2-3 písničky které chceme a mezi tím pobíhali po parketu. DJ byl na vrcholu blaha, že mu po měsíci zas někdo přišel a my ze sebe vydali poslední zbytky sil. Přišel se na nás podívat i hospodský Mireček, ale ten nepařil. Stejně jako k nám nakoukla uvaděčka našeho zájezdu (titul průvodkyně si dle kolektivního názoru nezasloužila) ale tu jsme svými nekompromisními tanečními kreacemi zaplašili taky.

Nebýt toho, že mě to celé stálo pětikilo, tak bych se takhle sázel daleko častěji.....:-)))

A nesmím zapomenout: Ta slečna, byla dcera řidiče autobusu!


Fotky: Mara & ledova Kra I., Mara & Ledova Kra II., trestani lahve
Foto: M.I.X
3 day 3 ride