SW ... jen pro otrlejší

RoZ a BlueMAX odstřelily Santa Klause

Dětmi na celém světě letos otřásla strašlivá zpráva: "Santa Claus je mrtev." Hlavně Americká a severská děcka to nesla obzvláště těžce, zatímco u nás tato novina nevyvolala patřičný ohlas, patrně proto, že u nás chodí na vánoce Ježíšek a Klause spíše každý zatracuje. Miliony neviňátek probrečely štědrý den, protože se svých vytoužených hraček prostě nedočkaly.
Oč tragičtější je tato zpráva, když si uvědomíme, že Santa zemřel násilnou smrtí. Byl střelen z kulovnice na svém sobím spřežení projížděje odlehlými sněhovými pláněmi Norska. Pachatelé byli po dlouhém pátrání usvědčeni a dopadeni čímž událost získala nádech tragična i pro nás "ježíškovce": byli jimi RoZ a BlueMAX ze SnowWave.

Jako hlavní vodítko posloužila vyšetřovatelům fotografie ze SnowWave WinterCampu, o kterém proběhly zprávy ve všech světových agenturách, na níž jsou výše uvedené vyfotografované v Santa Clausovských čapkách. Jediné co dělalo detektivům starosti bylo, že čapky byly na fotce dvě a Santa je jen jeden (představy, že Clausové byli dva a děvčatům se je povedlo odpravit oba se zdály dosti přitažené). Velké jasno do šetření přinesla až fotografie získaná z ze sledování RoZiných e-mailů na které je zachycena přímo při činu. Dokonce se pomocí ní podařilo vyřešit i "problém dvou čapek" protože v pravé části snímku je jasně patrné, že červenou čapku měl i jeden ze sobů.

Dívky se poté pod tíhou důkazů k hrůznému aktu přiznaly a budou se z něj pravděpodobně zpovídat před mezinárodním tribunálem v Haagu. Jako polehčující okolnost bude možná bráno, že za své chování zase tolik nemohou, neboť jednaly v náhlém zatemění mysli spatřeje saně plné balíčků s hračkami.
Držme jim palce a přejme mírné tresty ......

Pachatelé: RoZ a BlueMAX
Foto: M.I.X a Reuters
Trik: Odstřel Santa Clause