Media pad

 

Freestyler
ultra SNB video
   (video - MPEG - 50MB)
MTB pohadka
   (video - MPEG - 20MB)

SnowBrother
ultimate SNB video
   (video - MPEG - 50MB)
Millenium Camp
   (video - MPEG - 22MB)
Lekce angličtiny
   (audio - MP3 - 1.1MB)
Poslední minuty
   (audio - MP3 - 2.5MB)

 


Report pad

 

Malý SummerCamp
Diktatura ve Španělsku
I.Mountainboard BordeX
Velký asijský pojezd
3 day 3 ride
II. Lift Party
Sociál onboard
Winter Camp 1998
První dotyk sněhu
Air & Water Ostrava
Val Tchořens

 

Tak nám začala nová sezona. Na horách napadlo sněhu ... a SnowWave mlčí. Nikde nic kloudného, jako by přestala existovat. Ve skutečnosti existuje pořád, jen na tu stránku nějak, po pravdě řečeno nezbyl čas, elán, chuť - nazvat se to dá všelijak. Abych se přiznal, už v průbehu roku jsem vážně uvažoval o tom, že sem dám někam cedulku "DEAD-OUT!" a stránku zakonzervuju a víceméně dám k ledu. Na jednu stranu by to asi byla dost škoda, na druhou ale ... v té formě jakou má teď je těžko udržitelná. Nebudeme si nalhávat, že reporty jsou čím dál tím více o tom samém, to že se na Netu objevují fotky i z "tak okrajových oblastí" společnosti jako snowboarding už dnes nikoho nevyšokuje. Navíc drsné jádro Wave lehce odrostlo z dob kdy každý měl času na blbosti, že nevěděl co s ním - a tak to se stránkou dopadlo, tak jak bylo vidět.
Takže v těchto chvílích pracujeme s Xarliem na nové formě SnowWave serveru která by tohle měla respektovat. Nebude to nic převratného, ale doufám, že se nám stránky povede udržet v chodu abychom se postupně nestali mrtvým pomníčkem v kyberprostoru ... a že takových je. Takže ještě chvilku strpení - please.

Jako první vlaštovku chystaných změn se nám povedlo sehnat hosting na naše videa CD, takže všechny SnowWave filmy jsou teď na:
www.snowboard.sk/video

 


 

Jinak už jsme zahájili sezónu dvojím pojezdem ve Špindlu, kde ještě sice rampu nepostavili, ale zas jsme tam skvěle pojezdili úplně do mrtva. Ještě předtím se konala první monstr akce sezóny, protože Matthews se po půl roce vrátil z Ameriky a tak se takřka kompletní Wave sjela na Gruň do Beskyd....ale o tom snad bude buď nějaký report nebo se k tomu nějak jinak čestně postavíme: protože to dvěma větami spláchnout nejde.

 


 

Matthews je taky první opravdu autorizovaný SNB jezdec z Wave, protože právě dodělal instruktorský kurs. Bohužel, jako vedlejší produkt si na mě potřeboval hned za tepla vybít všechny svoje nově nabyté vědomosti ... takže mi nejdřív velmi jemně a v náznacích vyjevil, že jezdím jako naprostý debil, pak jsem se celé dva dny co jsem tam byl s ním snažil abych jezdil aspoň jako co "možná nejmenší debil", a skončil jsem s pocitem, že bych měl prkno spálit v kamnech a jít se učit hrát kuličky.
             A aby těch drbů nebylo málo: RoZ dostala k mikuláši smaženou klobásu a nezbaštila ji ... prý aby si nezničila linii. Hluboce nás s Matthewsem urazila.

 


 

... a taky jedeme na Silvestra opět do Asie. Konkrétně k Andrejovi do Štrby. Jelikož jsou ale sjezdovky ve Vysokých Tatrách dost na pytel ... tak nechť nikdo nezapomene si vzít sněžnice, cepíny, mačky, kavinové pípáky čelovky a freeridové prkno!!!!

 

 

SnowWave - 2001 (archiv)
SnowWave - jaro+léto+podzim 2000 (archiv)
SnowWave - sezóna 1999/2000 (archiv)

(c) SnowWave 2000
Za prostor pro seberealizaci děkujeme firmě propage.cz