Media pad

 

Freestyler
ultra SNB video
   (video - MPEG - 50MB)
MTB pohadka
   (video - MPEG - 20MB)

SnowBrother
ultimate SNB video
   (video - MPEG - 50MB)
Millenium Camp
   (video - MPEG - 22MB)
Lekce angličtiny
   (audio - MP3 - 1.1MB)
Poslední minuty
   (audio - MP3 - 2.5MB)

 


Report pad

 

Malý SummerCamp
Diktatura ve Španělsku
I.Mountainboard BordeX
Velký asijský pojezd
3 day 3 ride
II. Lift Party
Sociál onboard
Winter Camp 1998
První dotyk sněhu
Air & Water Ostrava
Val Tchořens

 

Niva II
niva ii aneb Matthewsův decatlon trochu jinak. Konečně report.
Co dodat k vysoce trapné skutečnosti, že Velikonoční akce v Nivě...překřtěná na Matthewsův decatlon... proběhla ve vší parádě, ovšem na report nějak nezbyl čas. A jelikož teď svištím do světa, tak minimálně měsíc ještě určitě nebude.
FUUUUUUJJJJJ!!!!! ... ano stydím se :o]

- pozvánka -

pojezd v Itálii - audio report - freeride movie
Val Pasena
freeride video z 12km sjezdu v Dolomitech - report viz "Val di Sole"
    News:
  • Matthews jel republiku! Sice jediné dojmy, které mi dokázal sdělit byly zážitky z v večerních megalomanských kaleb ... ovšem i to nic nemění na faktu, že v republice je pouze 27 lidí lepších ve slalomu než on. V obřáku je jich dokonce jen 25. Umíííííííííííí.....

  • Ještě jednou Matthews - velikonoce se pravděpodobně uskuteční v Nivě (že by Niva II?). Budou se slavit ukončení civilky, narozeniny, odjezd do Ameriky a spoustu dalších konin. Podle všech znamení to bude hustota takže všichni Waveři jsou zváni.

  • 21.3 byl první jarní den - což se projevilo tak, že i v praze napadlo 10cm sněhu. Letošní zima prostě patří do blázince.

Jelikož zima za nic nestojí, tak jsem pomalu začal opravovat a dobudovávat ;-] kolo. Taky mi shodou okolností napsal ShotGun tak jsem tak nadhodil, ze bychom někdy mohli vyrazit zabajkovat.
! >> TOHLE << mi přišlo jako odpověď !
... tak s timhle člověkem fakt asi ne :-)))) Ale kdyby někdo měl chuť dát okolo Prahy nějaký off-road nechť se ozve na adresu m.i.x@seznam.cz

*
FLASH
*
Všude se sice sněhu nedostává, ale na Petříně v Praze napadlo v pondělí (22.1) 20cm prašanu. Pokdklad sice žádnej, ale když má člověk doma [čistě náhodou] prkno na odpis, je to fakt COOL. V okolí slavné máchovy sochy by mohl být perfektní boardercross. Dát tam dvě tři děla, tak by se z toho nejeden maník osypal.
...a správa petřínských sadů asi taky ;-)
Beskyde, beskyde ...
... kdo po tobě FREERIDí

[Xarlien & Matthews v beskydech]
P.E.S 2001
Půlnoční solisková expedice
SnowWave WinterCamp III
Tatranská Štrba 25.12-1.1.2001
BikeWave
... aneb předvánoční a předsnowboardosezónní příprava tělesných schránek na věci nastávající.

Je to trapas, ale aby člověk mohl nějak důstojně (tj. ne ježděním po bahně) zahájit letos sezónu, musí vyjet na ledovec.

:-(
:-(
Jasně, já vím .... zima na krku a SnowWave je zdechlá až se zoufalcové ve vzkazníku ozývají, kde že jako bude nějaká aktualizace. Jenže kde nic není ani čert nebere. Respektive on v tom má asi parchant prsty, protože jak jinak si vysvětlit, že je začátek prosince a na České země ještě nespadla ANI VLOČKA!!!!
Samozřejmě že profíci, sponzorovaní pardálové a jiná zvířecí chamraď (že, Kozo:) už si pár týdnů pojíždí v alpách, leč SnowWave je výdobytek tuzemský a tudíž sociální ... takže se stalo co se stalo. Prostě kde nic tu nic. Ale není třeba upadat skepsi - jednak už je kdesi v drátech ještě podzimní report z drsného bajkování (no, to fakt neznamená, ty rouro, že jsme si na chalupě při svíčce za smutných podzimních večerů vykládali bajky a pohádky!) no a potom se chystá důstojné otevření sezóny kdesi za hranicema, takže snad nějakej ten matroš už konečně bude.
PS: Hele, Bikere, ja vim ze jsem ignorant, posli mi prosim te ten report mailem jeste jednou (i s fotkama) na m.i.x@atlas.cz Dikes!

V troskách kapely The Fascination (kdo nezná, měl by se studem prohrabat někam hodně hluboko) vznikla mimo jiné znaěka ByCreep. Na její půdě se potom za podivných okolností zrodil podivný remixérský projekt dvou nejmenovaných členů SnowWave. Podrobnosti a samozrějmě ona dílka jsou k mání na nk.opava.cz/bycreep
SnowWave - jaro+léto+podzim 2000 (archiv)
SnowWave - sezóna 1999/2000 (archiv)
agónie SnowWave serveru - 2002

(c) SnowWave 2000
Za prostor pro seberealizaci děkujeme firmě propage.cz