decatlon
   Jelikož se blíží konec, této na sníh ne zcela bohaté sezóny, je třeba včas upozornit na chystající se akce! Nuže, oč se tentokrát bude jednat? No, nechte se překvapit skalní příznivci Snowwave( dále jen SW ). Přece vám tu hned nevybalíme, co na vás už od Silvestra chystáme a vymýšlíme. Ještě by některé slabší povahy, vzhledem k tomu, co si o Matthewsovi myslí, odpadly. Ták wejváci pozor tři dva jedna start ...... název akce je :

 

"Matthewsův DECATLON"

 

"Tak nějak to určitě vypadat nebude :-) a navíc je to jen triatlon"

 

Důvodů, proč tuto akci pořádáme klasicky v termínu přes Velikonoce, je víc. Hlavním důvodem je rozlet SW po celém širém světě. MIX s Ennie poletí na měsíc na západní pobřeží USA, Elmox a Matthews na východní.Co má v plánu zbytek, ještě nevíme, ale naši dočasnou absenci bereme jako docela velké omezení aktivit SW. Jediné, co bude v očekávání, budou reporty z cest. Elmox jeden takový z Ameriky píše už víc jak pět měsíců :-)

"Co sebou ?"
No, asi jako obvykle. Co se týče sportu, tak vše, co vás napadne. ROZhodně nezapomeňte na snowboardy, pingpongové pálky, mountainboardy, brusle, kola (nejlépe horská), hakisaky, suché neoprény, karabáče a atd. Pokud máte doma navíc nějakou vypečenou společenskou hru, vezměte ji sebou :-)


"Radši si vezměte i chrániče, ať nedojde k nějakému úrazu"

Pokračovat bychom mohli jídlem, ale to jak sami uznáte, záleží jen na vaší chuti. Pití si vemte ať netrpíte dehydratací organismu. A doping ? Bude ho třeba :) !

"Nejdůležitější informce pro vás je ta, kdy a kde se bude Decatlon pořádat" Nebude to nikde jinde, než na nejčastější základně SW akcí - v "Široké Nivě" v Jeseníkách. Jednoduše řečeno u Matthewse na chaloupce. Termín konání je již také jasný. Začátek je 13.4. a konec , i když podle počasí a účasti se může odložit, je 16.4.

Veškeré dotazy vám zodpoví Matthews osobně, telefonicky, mailem. Telefonicky pouze čísla znalým :-) Mail je matthews@seznam.cz Zbytek ať si zajistí rezervaci jak chce :-) Matthews je úplatný :-) třeba jídlem, pitím, osobní nákloností - na něj prostě platí vše.

decatlon