SW ... osoby a obsazení

Šklebič: CharlieN
Foto: MIX
Praděd 1998

CharlieN

Druhý z Opavské frakce SnowWave. Na SNB začínal s daSilvou o vánocích 1997 a nevede si na svahu o nic hůře což dokládá nejen množství modřin na jeho těle ale i několikero velice zdařilých fotek.
Musím na něj taky profláknout, že kromě ničení se pomocí všemožných sportovních náčiní je také jako jeden z mála členů SW múzicky obdařen, kteréžto dary zužitkovává hlavně při drásání strun kytary ve veleznámé revivalové kapele The Fascination.

Asi by byl trošku smutnej z toho, že o daSilvě jsem toho napsal 3 p... a o něm jen pár řádek a tak se ho musím i trošičku zastat. On fakt není tak vygumovanej jak vypadá na tý fotce! Je to inteligentní mladý hoch v nejvyšším stadiu rozpuku, streetuje po Opavě na in-linech, ovládá všechny možný sporty od hokeje po kuličky a vůbec.... Nebejt toho, že si po každém obědě, krkne tak, že vám, coby protisedícímu, sčeše hlavu do účesu typu "Pohled do proudového motoru", tak je docela snesitelej ;-)))))))).

(...ten mě zabije, až to uvidí)

Ba ne..... Je to pozitivní pohodovej chlapík (stejně jako daSilva - :-) to je taky pozitivní chlapík :-)))) ). Jezdí na prkně Generics global pro mě naprosto nepředstavitelné délky, ale není se čemu divit, protože jeho výška je pro mě asi tak stejně nepředstavitelná.