SW

Osoby a obsazení

aneb, kdo jezdí za SnowWave.....
SnowWave je otevřená živočišná formace, vzniklá za účelem společného ničení si tělesné schránky a souběžného povznášení ducha pomocí placatého kusu dřeva zvaného snowboard. Členská základna k únoru 1999 čítá 5 lidí, 5 žen a 3 zvířata, což je úhrnem 13 kousků. Toto číslo není asi konečné, protože poté, co se přes počáteční obtíže podařilo alespoň částečně skloubit 3 tak rozdílné životní formy, musí být jasné, že za SnowWave může jezdit naprosto kdokoli.
Annie,
BlueMAX,
daSilva,
Had,
Iva,
RoZ,
Lidičky z wave
Bak,
CharlieN,
Koza,
Mara,
Matthew,
M.I.X,
Ozzi,
Dále lze na fotkách spatřit spřátelené duše:
Peta K., kLara, Jana, Terca, Jojo, Kuba II., Mroží, Martin, Baťůžek, babka s taškama co se připletla před foťák a horda anonymů

Členem snowwave se může stát člověk nebo zvíře, které jakkoli projeví zájem o SNBing, bude dostatečně v pohodě, nebude nesmyslně prudit, a hlavně bude ochoten s námi pojezdit a páchat jiné (pře)činy, které k tomu patří.

Jsme totálně znechuceni komercionalizací snowboardingu, jakož i nafoukaností, agresivitou některých jezdců, se kterýmžto jevem, lze se na našich horsvech setkat více než hojně. Na druhou stranu však nemáme rádi, když je na lidi s prkny nahlíženo, jako na cosi, s čím jsou jen problémy, a nebýt toho, že je z nich pořádný finanční vývar, zasloužili by plošné vyhubení. Svým konáním se snažíme vyjadřovat a šířit čistou radost z pohybu a uvolněného životního stylu, jaký k SNB patří. Jsme otevřenou formací ve které nevadí že není dosahováno vrcholných výkonů, protože jde o pohodu, pocit a zážitek.

Pokud máš aspoň trochu podobné přístupy, mailni ...pokecáme ...