Risoul photo gallery
click to page jump
Stručná historie 7 dnů, 4 lidí a 5 prken...

Snad se to může jevit jako naprostá opovážlivost, ale i taková banda jako je SnowWave se občas zmůže a zachce se jí lehce si vyhodit z kopýtka (zejména Koza :-). Proto bylo začátkem podzimu 1999 rozhodnuto, že se vyrazí někam do Francie za sluníčkem, tunami prašanu, veledlouhými svahy a obřími snowparky. Viníka lze označit zcela konkrétně ... může za to Annie. Bylo od začátku jasné, že akce se zúčastní naprosto elitní jednotka, sestavená ze členů SnowWave a po menších zmatcích se ustálila na sestavě Koza, CharlieN, Annie a M.I.X.
A tak se poslední lednový týden vyráželo do francouzského střediska Risoul. Původně se sice mělo jet do Puy Saint Vincent, ale z cestovní kanceláří Intertrans se nám podruhé podařilo vyběhnout jak s kyblíkem. Poprvé, když jsme jeli před 2 lety do Val Thorens jsme zaplatili za 4 lůžkový apartmán a byli jsme
Annie, XarlieN, Koza, M.I.X
tam pak sami 2 protože k nám nikdo nechtěl :-) Letos jsme zase objednali Puy St Vincent (což bylo to nejlevnější v nabídce), ale zájezd byl pro malý zájem zrušen a tak nám za ten samý peníz nabídli elitní Risoul a ještě přihodili 7mi denní ski-pass, abychom se jako nezlobili ;-))))
Prostě vychytávky už od samého začátku....